Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan TERIBIL dejucat în Franța: S-a pus la cale ATACAREA unor politicieni, ZECE persoane au fost ARESTATE

armata paris turnul eiffel

Zece persoane, cu vârste între 17 şi 25 de ani, au fost arestate marţi în sud-estul Franţei şi în regiunea pariziană, fiind suspectate că plănuiau atacuri împotriva unor oameni politici, au indicat surse apropiate anchetei, în cadrul căreia un fost militant extremist de dreapta a fost arestat în luna iunie, transmite AFP.

În această anchetă, un fost membru al mişcării Acţiunea Franceză (extrema dreapta regalistă), în vârstă de 21 de ani, a fost inculpat la începutul lui iulie după ce a ameninţat pe reţele sociale că va ataca migranţi şi jihadişti, au precizat sursele, confirmând o informaţie publicată de cotidianul Le Monde, scrie agerpres.ro.

Citește și: Simona Halep dă o nouă lovitură! Imagini fabuloase

Potrivit agenţiei Reuters, care citează un oficial din sistemul de justiţie, poliţia antiteroristă franceză a arestate zece militanţi de extremă dreapta.

Conform postului de televiziune privat M6, preluat de Reuters, cei zece tineri sunt suspectaţi că plănuiau atacuri împotriva unor politicieni francezi şi a unor lăcaşuri de cult musulmane. Arestările au fost operate în departamentul Seine-Saint-Denis, în nordul Parisului, şi la Marsilia, a relatat M6.

Citește și: Guvernul pregătește o lege cu dedicație! Cine va fi ajutat de actul normativ care ar putea fi adoptat foarte curând .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.