Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul ambițios al lui Geoană: Care este ținta celor de la PSRO

mircea geoana

Mircea Geoană, preşedintele PSRO, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Craiova, că până la alegerile parlamentare formaţiunea sa va fi al treilea pol politic al ţării, iar până în 2019-2020 va fi prima forţă politică a României.

Potrivit lui Geoană, proiectul PSRO se bazează pe oameni de calitate şi are ca obiectiv schimbarea din temelii a modului de a face politică în România prin utilizarea conceptului de democraţie participativă şi punerea în aplicare a proiectelor colectate din toate comunităţile din România. Geoană a mai afirmat că în România nevoia de schimbare este "imperioasă", iar toate celelalte partide aproape fără excepţie mimează schimbarea, încercând să creeze o operaţiune de rebranding. "Toate celelalte partide, aproape fără excepţie mimează schimbarea, încearcă să creeze o operaţiune de rebranding, noi inovăm, schimbăm din temelie modul în care facem politică, democraţie participativă, proiecte colectate din întregile comunităţi ale României, care pot fi puse în slujba comunităţii, inclusiv aici la Craiova unde este atât de multă nevoie de idei proaspete şi de oameni competenţi care să le pună în practică", a spus Geoană.

Geoană a mai afirmat că anul 2016 reprezintă un moment important pe care Partidul Social Românesc îl va traversa cu brio, fiind convins că va câştiga la alegerile locale primării importante, inclusiv Primăria Municipiului Craiova. "Sunt convins că vom face o figură frumoasă în toată ţara. Sunt convins că proiectul de ţară despre care noi vorbim, 'România socială', va căpăta contur şi va furniza soluţii concrete pentru problemele acute ale României. Sunt convins că până la alegerile parlamentare partidul nostru va fi al treilea pol politic al acestei ţări şi sunt convins că până în 2019-2020, Partidul Social Românesc va fi prima forţă politică a României şi, în mod sigur, principala forţă politică de stânga din România", a mai spus Geoană, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.