Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul care e pus la cale la Bruxelles s-a aflat: Se lucrează la un nou proiect în PSD

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Grupul de social-democraţi care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD îşi va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat, joi, europarlamentarul Cătălin Ivan.

Potrivit lui Cătălin Ivan, în jurul actualului lider Liviu Dragnea sunt tot mai puţini oameni, iar noul proiect vizează o modernizare a PSD, scrie agerpres.ro.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

"Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD, iar în prima parte a anului viitor va fi prezentat public. Este un proiect complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcţionare ale unui partid modern. În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni, se vede clar că a ţinut captiv acest partid cu oameni veniţi din afara partidului. El controlează ce mai poate controla cu oameni din PD şi PRM - Darius Vâlcov de la PD, iar Codrin Ştefănescu şi Lia Olguţa Vasilescu din PRM. În rest, sunt oameni nemulţumiţi de felul în care merge partidul sau situaţia în care se află PSD, deci nemulţumirea este mare, iar noi, grupul care lucrează, nu stăm să vedem ce se întâmplă cu Liviu Dragnea şi vom propune membrilor de partid un nou proiect în interiorul PSD", a spus Ivan.

În opinia europarlamentarului, în partid există şi membri care nu au fost niciodată altceva decât social-democraţi şi care doresc să evite ca PSD să aibă soarta PNŢCD.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei

"Am realizat cu toţii pericolul, membrii de partid vechi, care am fost doar în PSD, şi vom lua atitudine. Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD. Faptul că acel miting de un milion de membri nu mai are loc, că nu mai au mitinguri în ţară de susţinere pentru Liviu Dragnea, arată că partidul s-a decuplat de Liviu Dragnea şi de cei din jurul lui", a mai spus europarlamentarul PSD.

Cătălin Ivan a participat joi, la Facultatea de Studii Economice şi Gestiune a Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai la prima dezbatere din mediul universitar organizată pentru analizarea proiectului de scoatere în afara legii a acţiunilor la purtător. Dezbaterea este organizată de Asociaţia Iniţiativa pentru Dezvoltare "RoAction".

Citește și: Ordonanța de Urgență pe care o pregătește Guvernul Tudose! Premierul anunță că va REZOLVA „singura problemă reală”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.