Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul secret al lui Klaus Iohannis: Victor Ponta devoalează totul

facebook.com
Victor Ponta

Klaus Iohannis are un plan secret pentru finalul acestui an. Victor Ponta spune că şeful statului ştie deja ce va face la finalul alegerilor parlamentare. Fostul premier a dezvăluit ce pun la cale Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Victor Ponta se implică și cere măsuri rapide: 'E de viaţă şi de moarte'

"Ei nu candidează, ei doar câştigă. E ca şi cum m-aş duce eu la Olimpiadă şi m-aş duce să iau medalia la 100 de m în locul lui Usain Bolt. Vă închipuiţi că poate fi cancelar în Germania cineva care nu candidează? Sau preşedinte în Franţa dacă nu candidează. Eu sper să nu rămână Cioloş pentru că a fost un premier şi un guvern slab. Toţi analiştii şi liberalii spun că va fi în continuare. De ce mai votăm dacă ne pun ei şefii? Îşi va permite un joc Iohannis. Normal. Dacă PSD şi ALDE dau înapoi, el vrea guvernul, servicile, parchetul, parlamentul şi concediul lui.", a spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta șterge pe jos cu Dacian Cioloş: 'Minte! Preia totul copy-paste'

Victor Ponta spune însă ce ar trebui să se întâmple. "Eu o să votez PSD - ALDE şi pe urmă ca deputat un astfel de guvern. Domnul Băsescu ne-a păcălit în 2008, am intrat la guvernare fără premier şi a fost dezastru pentru PSD. Sper ca Iohannis să nu ne mai păcălească a doua oară şi să avem premier de la PSD. PSD şi ALDE dacă au majoritate trebuie să primească de la oameni conducerea guvernului. Funcţia de prim ministru e esenţială pentru a aplica programul de guvernare. Dacă e premier de la PSD, putem guverna şi cu PNL. Dar conducerea PSD decide, nu eu că nu voi fi eu premier. Să nu ne mai ascundem. Guvernul Cioloş e guvernul Iohannis PNL.", a tunat Ponta la RTV.

Citeşte şi: Fosta soţie a unui milionar care a candidat la Primăria Bucureşti ar fi sechestrată în SUA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.