Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planurile DNA date peste cap de o situatie neprevazuta

gratiere condamnare inchisoare arest

Planurile DNA privind retinerile si arestarile pe banda rulanta par sa fie date peste cap de o situatie neprevazuta. Potrivit unor informatii prezentate de Realitatea TV, primarul Radu Mazare retinut luni seara ar fi ocupat ultimul loc liber din arestul Politiei Capitalei.

Cu alte cuvinte daca procurorii DNA vor sa mai retina pe cineva sau daca obtin acordul instantei sa aresteze preventiv un suspect nu vor mai avea unde sa ii inchida, cel putin nu in arestul Politiei Capitalei. Realitatea TV precizeaza ca ar mai exista totusi cateva locuri libere la alte sectii de politie.

Insa trebuie mentionat ca arestul preventiv nu este dedicat doar clientilor DNA, ci el trebuie sa gazduiasca in primul rand suspecti si inculpati care reprezinta un pericol public, care sunt acuzati de fapte de violenta.

In aceasta situatie, avocatii au inceput sa foloseasca astfel de argumente pentru a solicita eliberarea clientilor lor. Chiar avocatul fostului ministru de Interne Cristian David cere eliberarea acestuia motivand ca arestul este suprapopulat si ar trebui facut loc pentru eventuali infractori periculosi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.