Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Plic suspect la ambasada României din Franța, după vizita lui Nicolae Ciucă. Explicațiile MAE

breaking news

Un plic suspect a fost primit, vineri, de ambasada României din Paris. Plicul conține un praf alb. Poliția franceză a descins la sediul ambasadei, a blocat activitatea și a oferit personalului diplomatic instrucțiuni de securitate. Conținutul plicului a fost trimis de autorități la analize amănunțite în laboratoare de specialitate.

Cu o zi în urmă, premierul Nicolae Ciucă s-a aflat la Paris și a ținut o conferință de presă chiar în sediul ambasadei române.

Mai multe ambasade au fost vizate, în ultimele săptămâni, de colete suspecte, principala teorie vehiculată fiind că ele au legătură cu sprijinul acordat de europeni Ucrainei în războiul contra Rusiei.

UPDATE - Ministerul Afacerilor Externe informează că Ambasada României la Paris „a primit prin poștă un plic atipic, de mici dimensiuni, care conținea mai multe șervețele și o cantitate de aproximativ 50 grame de praf alb. Reprezentanții misiunii diplomatice au urmat procedurile de lucru în astfel de situații și au solicitat intervenția de urgență a instituțiilor franceze abilitate. După analiza conținutului plicului suspect, instutuțiile franceze au stabilit că nu reprezintă un pericol pentru sănătate. Autoritățile franceze au preluat atât plicul, cât și conținutul acestuia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.