Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plouă cu DEMISII în PNL Galați

PNL

Consilierul judeţean Constantin Grosu, vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene PNL Galaţi, şi 132 de membri din PNL Tecuci au demisionat luni din partid în semn de protest faţă de 'stilul de conducere dictatorial' al preşedintelui organizaţiei municipale, Daniel Gerhardt Ţuchel, primarul din Tecuci.

'Am depus demisia mea şi multor alţi membri ai organizaţiei PNL Tecuci în semn de protest faţă de primarul Daniel Gerhardt Ţuchel care stăpâneşte organizaţia de la Tecuci ca pe propriul SRL. Demisiile noastre se alătură ca formă de protest miilor de tecuceni nemulţumiţi de administraţia Ţuchel. Aici există doar prima tranşă de demisii din PNL. Îi reproşăm stilul de conducere dictatorial, dispreţul faţă de oameni, lipsa de onestitate şi abaterile repetate de la principiile liberale, nerespectarea promisiunilor ca primar al Tecuciului, lipsa unei strategii de dezvoltare a urbei", a declarat Grosu.

Citește și: Apple extrage aur de zeci de milioane de euro din telefoanele și computerele vechi

El a precizat că a depus o adresă şi cele 133 de demisii la Secretariatul Organizaţiei Judeţene PNL Galaţi, afirmând că preşedintele PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, a dat dispoziţii ca doar demisia lui Grosu să fie înregistrată la PNL Galaţi. Potrivit lui Grosu, Dobre a spus că celelalte demisii să fie depuse la PNL Tecuci, 'deşi Registrul unic cu evidenţa membrilor PNL se află la organizaţia judeţeană'.

'Voi trimite demisiile prin poştă cu confirmare de primire la PNL Galaţi pentru că acolo este Registrul unic cu evidenţa membrilor PNL", a afirmat Constantin Grosu.

Citește și: Cristian Tudor Popescu e DEVASTATOR: A servit ca o HANDICAPATĂ locomotor

Grosu a mai spus că vor urma într-o perioadă scurtă de timp şi alte demisii în bloc, afirmând că vor pleca din PNL Tecuci aproximativ 30% dintre cei circa 1.500 de membri PNL.

Constantin Grosu a mai afirmat că va trimite adrese către cei doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, cu cele 133 de demisii, 'prin care să cunoască exact situaţia organizaţiei PNL Tecuci şi stilul dictatorial al celui care conduce organizaţia", scrie agerpres.ro.

Citește și: Rusia nu se joacă: Manevre militare intense în Crimeea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.