Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul PSD pentru coaliție și pentru Valeriu Zgonea

psd

Voci din PSD cer schimbarea lui Valeriu Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, dar Rovana Plumb infirmă că ar exista așa ceva în partid.

Citește și: Rovana Plumb, atac fără precedent la Klaus Iohannis

”Nu s-a luat în discuție revocarea lui Valeriu Zgonea și nici nu am auzit în partid așa ceva.”, a ținut Plumb să-și liniștească vicepreședintele partidului.

Locțiitoarea lui Ponta, dubaltă de Liviu Dragnea, transmit un mesaj pentru colegii de coaliție: totul merge bine, chiar dacă UNPR a votat pentru Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

Citește și: OFICIAL Pe cine a anunțat Victor Ponta că revine, de urgență, în țară

”Colaborarea în Coaliţia la guvernare merge foarte bine pe temele de guvernare, pe temele de interes ale cetăţenilor, locuri de muncă, politici fiscale, pensii, salarii, scăderea preţului la medicamente şi dirijarea bunăstării creşterii economice către cetăţeni", a spus Plumb.

Citește și: Lovitură de la DIICOT pentru iubitul milionar al unei prezentatoare de la TVR

Întrebat în cursul întâlnirii cu membrii conducerii organizaţiei judeţene PSD Bacău despre guvernare, Liviu Dragnea s-a arătat optimist în privinţa continuării activităţii guvernului în actuala formulă, dar a adăugat "în condiţiile în care nu ne vom trezi cu o moţiune de cenzură despre interesul naţional".

De asemenea, el a anunţat faptul că "în curând guvernul va face o rectificare bugetară". "Vor fi sume alocate pentru primăriile care prin Legea Bugetului de Stat nu au mai primit banii din anii precedenţi. Vor fi reglate acum diferenţele. De asemenea, se are în vedere şi o suplimentare pentru investiţii faţă de alocările iniţiale, în special pentru finalizarea de lucrări în infrastructura rutieră şi de sănătate", a mai precizat Liviu Dragnea.

Cei doi lideri au abordat și subiectul revenirii lui Ponta în țară.

”Doar medicii pot decide când se întoarce Victor Ponta în țară.”, a spus Rovana Plumb. "Cu domnul Ponta am vorbit chiar astăzi , era chiar în timpul unei proceduri de recuperare. Este spre bine, dar nu ştie nici el cât trebuie să mai stea. A înţeles că zilele astea urmează ca o comisie de medici să-i precizeze când va putea reveni acasă", a arătat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.