Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plus 1,7 mil lei pentru tinerii debutanți în afaceri

Amendamentul pe care l-am depus pentru suplimentarea cu 1,7 milioane lei a programului dedicat tinerilor debutanți în afaceri, la bugetul Ministerului Economiei, a fost votat în unanimitate în Comisiile reunite de Buget, Finanțe și Bănci. Le mulțumesc colegilor și reprezentanților Guvernului.

Șomajul în rândul tinerilor este cel mai ridicat. Șansa la un loc de muncă crește odată cu extinderea bazei antreprenoriale. Dacă locurile de muncă noi pentru tineri sunt create de alți tineri, antreprenori debutanți, satisfacția este dublă.

Acest program pe care l-am creat în anul 2011 s-a dovedit a fi cel mai eficient în alocarea banilor publici pentru programele suport dedicate întreprinderilor mici și mijlocii în ultimii 6 ani. Sumele disponibile prin acest program SRLD pentru tinerii debutanți în afaceri, care au obligația de a crea cel puțin două noi locuri de muncă, vor fi de 22,7 milioane lei în anul 2016.

Detalii despre acest program: http://www.andreeapaul.ro/programul-srld-pe-care-l-am-croit-in-anul-2011-a-dus-la-cele-mai-multe-locuri-de-munca-nou-create/

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.