Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP, atac DUR după anunţul ministrului Justiţiei: 'PSD vrea control TOTAL pe justiţie'

pmponline.ro
PMP sigla

Partidul Mişcarea Populară a reacţionat dur după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat modificările aduse la Legile Justiţiei. Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, susţine că prin acest demers, PSD vrea "control total pe justiţie".

Citeşte şi: SINTEZA modificărilor prevăzute la Legile Justiţiei. DOCUMENTUL oficial prezentat de ministrul Toader

"PSD vrea să revină la perioada în care dosarele privind anchetarea unor politicieni erau decise în sediul de partid din Kiseleff

Inițitiva ministrului de justiție, Tudorel Toader, prin care acesta dorește sa scoată din procedura de numire a șefilor de Parchete a Președintelui României, arată că, în fapt, PSD pune în practică ceea ce și-a dorit dintotdeauna: control total pe justiție.

Practic, prin aceste modificări se va reveni la perioada în care dosarele privind anchetarea unor politicieni erau decise în sediul PSD din Kiseleff.

Prin acest demers, Liviu Dragnea duce mai departe opera corifeilor din USL - Voiculescu, Ponta și Antonescu - care susțineau că nu vor avea toată puterea până când nu vor controla justiția.

Acum au trecut la acțiune și vor să pună sub control total justiția, anulând prin acest act toate progresele pe care România le-a făcut în domeniu, cu mare efort.

Președintele, neutru politic, este și garantul Constituției. Consider că acest demers urmărește, în modul cel mai clar, politizarea totală a justiției. Propunerea lui Tudorel Toader este inadmisibilă și cred că societatea trebuie să reacționeze pe măsură.", susţine Eugen Tomac.

Citeşte şi: Inspecţia Judiciară, reacţie de ULTIMĂ ORĂ la anunţul ministrului Justiţiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.