Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP face LUMINĂ în scandalul fuziunii cu PNL. Anunţul OFICIAL

pmponline.ro
PMP sigla

După ce în interiorul partidului s-a iscat un adevărat război al declaraţiilor, Partidul Mişcarea Populară a decis să facă lumină. Liderii partidului dezmint, într-un comunicat de presă, zvonul potrivit căruia ar purta negocieri cu liberalii pentru o viitoare fuziune.

"Referitor la informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora PMP ar negocia fuziunea cu PNL, Partidul Mișcarea Populară face următoarele precizări:

1. PMP nu a purtat şi nu poartă niciun fel de discuţie cu privire la alianţe sau fuziuni cu alte partide. Orice specualaţii pe această temă nu au nimic în comun cu realitatea, fiind făcute cu rea credinţă.

2. PMP este un partid nou, reprezentat în Parlamentul României și în Parlamentul European, care și-a atins până acum toate obiectivele politice stabilite.", se arată în comunicatul de presă.

Scandalul din PMP s-a declanşat după ce Gelu Vişan a acuzat mai mulţi lideri ai partidului că fac negocieri în secret cu PNL pentru o viitoare fuziune. La scurt timp de la afirmaţiile lui Vişan, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a venit cu o replică dură şi a susţinut că politicianul nu este altceva decât un "răspândac" care a uitat şi adresa sediului partidului.

Citeşte şi: Iohannis a SEMNAT decretele! 10 generali din echipa lui Coldea PLEACĂ din SRI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.