Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP: 'Milioane de români trebuie să înţeleagă că au fost minţiţi. PSD îşi înşeală alegătorii cu viteza luminii'

pmponline.ro
PMP sigla

Partidul Mişcarea Populară consideră că este inadmisibil ca PSD să îşi bată joc de peste 5 milioane de pensionari şi că partidul de guvernământ nu mai poate ţine socoteala propriilor minciuni, înşelându-şi alegătorii cu viteza luminii.

PSD se joacă fără niciun fel de scrupule cu viețile a peste 5 milioane de pensionari, amânând din nou, până nu se ştie când, mărirea pensiilor mici promisă în campania electorală. Considerăm că este inadmisibil ca PSD să îşi bată de joc de milioane de pensionari, în contextul discuţiilor despre o nouă lege a pensiilor pe care însă nu a văzut-o până în acest moment nimeni. Dacă în programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile, termenul de modificare a legislației privind sistemul de pensii era 1 octombrie 2017, acest termen a fost amânat mai întâi pentru 1 ianuarie 2018. În cele din urmă, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a anunţat pe pensionari să îşi ia gândul de la aşa ceva fiindcă niciodată nu ar fi fost vorba ca noua lege a pensiilor să fie prinsă cu prevedere bugetară în bugetul pe anul 2018.

PMP crede că partidul de guvernământ nu mai poate ţine socoteala propriilor minciuni, înşelându-şi alegătorii cu viteza luminii. Milioane de români trebuie să înţeleagă că au fost minţiţi şi să trimită PSD acasă înainte ca Liviu Dragnea şi Mihai Tudose să arunce România în incapacitate de plată a pensiilor şi salariilor, adică în faliment, se anunţă într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.