Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP nemultumit: Elena Udrea afecteaza imaginea partidului

elena udrea dna

Membrii PMP par sa fi ajuns la concluzia ca acuzatiile aduse Elenei Udrea afecteaza imaginea partidului. Astfel la Congresul anuntat pentru luna martie aceasta ar urma sa fie inlocuita la sefia partidului.

'Dânsa a făcut o declaraţie. A spus că doreşte să facă un pas în lateral', a afirmat Clement Negruţ, secretarul general al PMP. El a recunoscut că acuzaţiile aduse Elenei Udrea afectează imaginea partidului. 'Ne place, nu ne place, ceea ce se întâmplă cu acuzaţiile asupra domniei sale afectează imaginea partidului. (...). Se gândeşte să facă un pas în lateral, dar toate la timpul lor', a spus Negruţ.

Secretarul general al PMP a precizat că, potrivit deciziei de săptămâna trecută, de la Băile Tuşnad, Congresul partidului va fi organizat în 21 martie 2015.

'Se poate naşte întrebarea de ce, din nou, congres, pentru că am avut congres în iunie. E foarte simplu. În opinia mea, un partid serios, după două bătălii extraordinare - europarlamentare şi prezidenţiale, în care ne-am prezentat onorabil, dar rezultatul nu a fost cel scontat - categoric conducerea partidului trebuie să intre într-o discuţie şi într-o dezbatere a tuturor membrilor PMP. De aceea, Consiliul Executiv Naţional actual îşi va depune mandatul, urmând ca la congresul din martie să avem aleasă o nouă structură a partidului', a conchis Clement Negruţ, potrivit Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.