Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP va vota la vedere în cazul Rovana Plumb

pmponline.ro
PMP sigla

PMP va vota la vedere în cazul Rovana Plumb, a declarat, marţi, în plen, deputatul Corneliu Bichineţ, adăugând că "toate relele" din Parlament vor înceta când fie Liviu Dragnea ajunge prim-ministru, fie PSD îşi alege alt lider, informează agerpres.ro

"Pentru că reprezint un grup aici, nu sunt pe persoană fizică, noi vom vota la vedere (...). Când e vorba de alţii, suntem foarte severi, când e vorba de propria persoană, suntem un pic mai nuanţaţi. Eu vreau ca acest Parlament să aibă demnitatea lui, rostul lui legislativ şi să nu fie timorat. Toate relele vor înceta atunci când Liviu Dragnea, preşedintele PSD, ori ajunge prim-ministru odată şi să ne lase în pace, ori îl trimiteţi acasă", a susţinut Bichineţ în cadrul dezbaterilor din plenul Camerei Deputaţilor în care se discută solicitarea DNA referitoare la încuviinţarea efectuării urmăririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb. 

El a spus că ascultându-l pe preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, vorbind despre acest dosar s-a gândit la scrieri ale lui Platon şi Dostoievski. 

"Am avut senzaţia că se cere cercetarea procurorului general, şi nu a doamnei Rovana Plumb, o argumentaţie cât se poate de sofistă şi stufoasă. Orice Parlament trebuie să aibă un astfel de parlamentar, dar să-l ţină în laborator", a afirmat Bichineţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.