Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a făcut alianță cu UNPR - Vor capul lui Tăriceanu

tariceanu3

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat marți, 29 martie, că liderii senatorilor liberali strâng semnături pentru schimbarea lui Călin Popescu Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului. Acestui demers s-au alăturat și cei de la...UNPR.

"Este un demers de bun simț și firesc pe care PNL îl demarează încă din această săptămână. Trebuie strâns un anumit număr de semnături. Cei care au expus în spațiul public dorința de a se alia la acest demers au fost cei de la UNPR. (...) Dacă tot dorim recredibilizarea Parlamentului este o variantă schimbarea președintelui Senatului", a spus Gorghiu, într-o conferință de presă.

Lidera PNL l-a criticat aspru pe fostul președinte al PNL.

”Tăriceanu nu îndeplinește nici pe departe standardele pentru șefia Senatulu...Este o persoană toxică", a mai apreciat Gorghiu.

În data de 4 martie 2014, după retragerea PNL din guvernul Victor Ponta, Crin Antonescu, președintele PNL, a demisionat din funcția de președinte al Senatului. În data de 10 martie 2014 Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales președinte al Senatului României, cu voturile PSD, din postura de senator independent.

Potrivit ȘtiriPeSurse PNL are 56 de voturi și ar avea nevoie pentru o majoritate de voturile UNPR (21 de senatori) și UDMR (8 senatori)/Independenți (8 senatori).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.