Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a stabilit: Când vom avea referendum pentru familie. Parteneriatul civil, susţinut/ VIDEO

casatorii-gay

Partidul Naţional Liberal a decis, în şedinţa BPN de luni, 14 noiembrie, să susţină organizarea unui referendum pentru definirea familiei în Constituţie, în confirmitate cu demersul Coaliţiei pentru Familie, care a strâns aproximativ trei milioane de semnături în acest scop. Liberalii au semnat chiar un protocol cu Coaliţia pentru Familie.

Vezi şi: PNL dă ordine Guvernului pe tema salariilor: 'I-am dat trei săptămâni'/ VIDEO

"Am căzut de acord pentru legislatura viitoare. Procedura care este acum în parlament trebuie să se desfăşoare în continuare. S-a făcut şi un calcul al timpului în care se poate realiza un referendum. Există o estimare pentru luna aprilie. Se poate realiza cu o bugetare din partea noului guvern", a declarat Gheorghe Falcă, la finalul şedinţei PNL.

Potrivit lui Falcă, PNL susţine organizarea unui referendum "pentru că a fost o solicitare a trei milioane de români". "Asta nu înseamnă că noi, la Partid Naţional Liberal, nu apărăm tot ceea ce înseamnă individualitatea celorlalţi cetăţeni", a mai precizat primarul Aradului.

Vezi şi: Alina Gorghiu: Ponta, agent de influenţă pentru Moscova. Apel către Dragnea/ VIDEO

În acelaşi timp, potrivit lui Gheorghe Falcă, PNL susţine reglementarea parteneriatului civil inclusiv între cuplurile de acelaşi sex. O lege în acest sens ar urma să fie adoptată tot de următoarea legislatură, în condiţiile în care o propunere identică a fost respinsă de Parlament în această toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.