Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuza PSD-ul de 'comportament interlop'

sigla pnl

PNL acuza PSD-ul de 'comportament interlop' pentru modul in care Cabinetul Ponta a cheltuit in 2014 banii din fondul de rezerva al Guvernului in 2014, fond majorat de 14,5 ori.

"N-avem cum sa nu vorbim despre ceea ce Curtea de Conturi a dezvaluit saptamana trecuta. Fondul de rezerva al Guvernului a fost majorat abuziv de aproape 14 ori in anul electoral 2014.

Concluzia dezbaterilor a fost ca astfel de minuni se intampla cand PSD e la guvernare si in an electoral. E o mita electorala marca PSD. Destinatia banilor din fondul de rezerva a fost doar un exercitiu de fidelizare a primarilor", a spus Alina Gorghiu.

Co-presedintele PNL a denumit aceasta strategie 'comportament interlop' si l-a somat pe presedintele PSD Liviu Dragnea sa dea explicatii.

"Ii solicitam domnului Dragnea sa dea explicatii publice referitoare la aceasta ilegalitate facuta publica de Curtea de Conturi. Era vicepremier as vrea sa siu cum justifica acest lucru.

Raportul nu va ramane fara consecinte, va merge catre institutiile abilitate care vor vedea cine este responsabil", a spus Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.