Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL anunță un program de ajutor pentru Guvernul Cioloș/ VIDEO

Liberalii din comisiile de specialitate ale formaţiunii doresc consultări cu miniştri ai Cabinetului Cioloş pentru identificarea unor soluţii concrete privind problemele de pe agenda guvernamentală, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu. 

"Noi ne dorim un sprijin concret şi mai activ pe care să îl acordăm Guvernului Cioloş, miniştrilor - membri ai Guvernului Cioloş şi pentru acest lucru ne dorim şi suntem gata să organizăm consultări sistematice, structurate împreună cu miniştrii Cabinetului Cioloş. Aceste consultări au ca scop identificarea unor soluţii concrete problemelor de pe agenda guvernamentală, dialogul între miniştri şi comisiile de specialitate ale PNL, astfel încât să folosim această perioadă de un an de zile de mandat al Guvernului Cioloş pentru a rezolva cât mai multe probleme aflate pe agenda cetăţenilor", a afirmat Predoiu, la Parlament. 

El a susţinut că a avut consultări cu premierul Dacian Cioloş, care a primit cu deschidere acest dialog. 

"Este un demers pentru care am asigurarea că va fi primit cu deschidere de către premier şi aşteptăm mai departe să concretizăm acest demers pe care îl dorim alături de Cabinetul Cioloş", a spus Predoiu. 

Liberalul a precizat că la aceste discuţii cu copreşedinţii şi membrii comisiilor de specialitate ale PNL vor veni la Parlament miniştrii pe o agendă convenită pe domenii. De asemenea, el a indicat că la nivelul conducerii se va menţine legătura cu premierul Dacian Cioloş pe bază de consultări. 

"Guvernul Cioloş a postat pe site-ul Guvernului o serie de priorităţi ale activităţii guvernamentale şi pe baza acestor priorităţi şi a programului de guvernare al PNL vom discuta în concret diverse măsuri pe care Guvernul le preconizează", a spus Predoiu. 

El a afirmat că nu este vorba de nemulţumiri la adresa Guvernului. "Este vorba de a fi din ce în ce mai performanţi în activitate şi noi, ca partid politic cu reprezentare parlamentară, şi Cabinetul Cioloş pe durata acestui mandat din partea Parlamentului", a precizat liderul PNL. 

Întrebat dacă acest demers înseamnă o modalitate de control mai eficient asupra activităţii guvernamentale, Predoiu a răspuns că este o modalitate de a concretiza un parteneriat. 

"Dincolo de vorbe spunem că sprijinim Guvernul Cioloş, dar haideţi să o facem şi la modul concret, astfel încât acest sprijin să rezulte într-un sprijin pentru cetăţeni în măsurile care se vor lua. Faptul că pe un anumit subiect am avut păreri diferite nu afectează deloc această relaţie principială. Ca dovadă că suntem încă o dată gata să cooperăm", a spus liderul PNL. 

Prim-vicepreşedintele liberal a susţinut că PNL a sprijinit Cabinetul Cioloş şi doreşte ca soluţiile bune să ajungă la oameni. "Dorim ca ideile bune, că vin de la noi, de la miniştri să ajungă la oameni şi în acelaşi timp să evităm orice eroare ce ar putea să apară în viitor", a completat Predoiu, el susţinând că, per ansamblu, este mulţumit de activitatea Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.