Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL anunta BOICOTAREA premierului. PSD, reactie FULGER

bicot

PNL a anuntat duminica, prin voca co-presedintelui Alina Gorghiu ca vor boicota orice actiune a premierului Victor Ponta si ca nu vor mai sta la aceeasi masa cu un premier pe care il considera ilegitim. Pana la ce nivel va merge boicotul ramane sa se stabileasca in urma unor consultari mai ample cu parlamentarii si conducerea PNL.

PSD a avut o reactie fulger la atacul lansat de PNL. Numarul doi din PSD, Rovana Plumb a declarat ca cei din PNL 'cersesc declansarea crizei politice'.

"Doresc să le trasmit celor din PNL că sunt ultimii oameni care au legitimitatea să ceară demisia premierului şi a Guvernului. Practic, cei din PNL cerşesc declanşarea crizei politice. În momentul de faţă nu avem criză politică. Criza politică s-ar declanşa ca urmare a demisiei premierului. Lucru care nu trebuie să se întâmple", a spus Rovana Plumb.

Citeste si: Măsură radicală luată de PNL după refuzul lui Ponta de a demisiona

Iar atacurile nu au intarziat sa vina:

"Cei din PNL să nu uite că nu au spus şi nu spun nimic despre: faptul că domnul preşedinte Klaus Iohannis a candidat având un dosar pe rol la ÎCCJ, faptul că Traian Băsescu s-a adăpostit 10 ani de zile în spatele unor dosare penale prin funcţia ocupată şi iubeşte justiţia doar atunci când nu se leagă de doamna Elena Udrea, faptul că domnul Cătălin Predoiu, pe care îl propun premier este cercetat în Gala Bute şi şi-a adus partenerii de afaceri în Guvern, faptul că Atanasiu şi Gorghiu ar trebui să dea explicaţii faţă de contractele cu Electrica", a adaugat Rovana Plumb.

"Cei din PNL vor ca Victor Ponta să îşi dea demisia mai intâi, să se dărâme astfel un Guvern legitim şi o majoritate votată de oameni,să se renunţe la un program politic votat şi să acceptăm cu toţii un guvern condus de PNL, pentru ca abia apoi Victor Ponta să se ducă în faţa procurorilor şi să îşi dovedească nevinovăţia", a conchis Rovana Plumb.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.