Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL apără Realitatea TV: Ponta acţionează exact ca Băsescu

Realitatea

Victor Ponta este într-un conflict deschis cu postul Realitatea TV. Premierul acuză televiziunea de campanii împotriva sa, în condiţiile în care ar avea datorii mari la buget. În apărarea postului TV vine tocmai PNL, care îl acuză pe Ponta să are acelaşi stil de a acţiona ca fostul preşedinte Traian Băsescu.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat vineri că atacul premierului la Realitatea TV se explică prin faptul că postul de televiziune nu ignoră implicarea cumnatului său într-un dosar de evaziune fiscala, aşa cum ar prefera şeful Executivului.

"Strategia de victimizare a lui Victor Ponta în chestiunea dosarului în care procurorii au decis să-l aresteze preventiv pe cumnatul său continuă cu tenacitate. Ca sa nu mai atace procurorii – dupa ce a fost pus la punct de Codruta Kovesi pe tema ANAF – Victor Ponta atacă Realitatea TV pentru simplul motiv că şi-a permis să relateze despre audierea mamei sale, în calitate de martor, în dosarul în care este implicat şi cumnatul său. Acest lucru se întâmplă după ce – ţin să reamintesc – Victor Ponta îi cerea demisia lui Traian Băsescu, în vara lui 2014, tot pentru presupuse fapte penale săvârşite de fratele său. Culmea ironiei, Victor Ponta susţine că este deranjat de faptul că Realitatea TV nu îşi plăteşte taxele şi impozitele, dar uită să remarce că şi cumnatul său este implicat într-un dosar de evaziune fiscală. Exact acelasi tip de moralism si de agresivitate la adresa presei pe care o practica Traian Basescu", afirmă Raeţchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.