Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL ar trebui sa excluda din partid alti TREI parlamentari dupa modelul Chiuariu

pnl nou sigla

PNL ar trebui sa excluda alti trei parlamentari dupa modelul senatorului Tudor Chiuariu. Statutul noului PNL prevede excluderea din partid a membrilor condamnati de Justitie.

Astfel deputatii Thuma Hubert, condamnat definitiv intr-un dosar de coruptie si Verginel Gireada condamnat definitv pentru abuz in serviciu si uz de fals ar trebui si ei exclusi din partid. Un alt nume pe lista posibililor exclusi este senatorul Dian Popescu, acesta avand insa o condamnare in prima instanta pentru complicitate la abuz in serviciu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, pentru mediafax. ro, că Statutul se va aplica „invariabil pentru toţi, în aceeaşi măsură”.

Insa liberalii sunt deja ironizati de cei din PSD pentru ca nu i-au exclus pe acesti parlamentari o data cu decizia luata in azul lui Tudor Chiuariu.

„Aşadar, domnilor, întrebarea care se pune este: până la urmă cum rămâne cu statutul? S-a schimbat sau Tudor, Hubert şi Verginel vor rămâne în continuare alături de PNL şi pentru PNL?. Vorba onorabilului Farfuridi, «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic»”, i-a ironizat senatorul PSD Liviu Pop pe liberali, potrivit evz.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.