Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, atac la Liviu Dragnea: Pune botniță TVR-ului și radioului public

raluca-turcan

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, acuză PSD că nu doreşte ca TVR şi SRR să aibă jurnalişti independenţi din punct de vedere financiar, acesta fiind motivul din spatele includerii taxei radio-tv pe lista acelor taxe care ar urma să fie desfiinţate. 

"PSD-ului nu-i convine libertatea presei. Nu doreşte o televiziune şi un radiou public cu jurnalişti independenţi din punct de vedere financiar. Se urmăreşte controlul politic al presei publice, tocmai prin momeala financiară de la lună la lună, de la an la an a celor doua instituţii media", a afirmă Raluca Turcan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

CRIZĂ de VACCINURI în maternități. Cum răspunde Ministerul Sănătății

ALERTĂ - Percheziții de AMPLOARE ale procurorilor DIICOT


"În acest moment, radioul public si TVR-ul sunt în prag de faliment. Dragnea a propus eliminarea taxei Radio-TV, nu pentru a veni în sprijinul cetăţenilor sau al presei, ci pentru a avea mai multe pârghii în impunerea cenzurii în cele doua institutii media. Taxa radio-tv era o minimă garanţie a faptului că cele două instituţii de presă pot avea o independenţă economică şi politică. Aşa se pregăteşte PSD-ul de campanie electorală. Tot aşa va primi şi voturile din partea cetăţenilor care înţeleg importanţa televiziunii publice şi a radioului", a mai spus vicepreşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.