Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL atacă USR

PNL

Liberalii i-au atacat dur pe consilierii generali ai USR-ului. Într-o postare scrisă pe contul de facebook al organizației PNL București, aceștia susțin că USR minte prin omisiune, că dezinformează publicul despre activitatea din Consiliu General și ”alege să falsifice adevărul pentru likeuri”

Conflictul dintre consilierii generali ai liberalilor și cei ai USR a plecat de la votarea unor proiecte de hotărâre. Liberalii afirmă că este normal să intorducă amendamente privind funcționarea transparentă a societăților comerciale înființate de Primăria Municipiului București, în timp ce USR a considerat că amendamentele depuse de PNL sunt inoportune și nu le-a susținut, ba mai mult i-a acuzat de înțelegeri cu Primarul General, Gabriela Firea.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

Liberalii i-au mai acuzat pe consilierii USR și de faptul că nu au votat trecerea unui teren în patrimoniul Bucureștiului, preferând să îl lase fără proprietar.

Mai jos, postarea integrală a PNL București:

”Ipocrizia USR ne obligă să reacționăm ferm și clar cu privire la modul în care aceștia aleg să falsifice adevărul pentru like-uri!

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei

1. USR minte încă o dată prin omisiune cu privire la lucrurile care se întâmplă în ședințele CGMB. NU este pentru prima dată când se intâmplă asta și suntem convinși că nu va fi nici ultima dată.

2. Singurul partid care face opoziție în București este și va rămâne PNL.

3. Astăzi, în ședința CGMB, PNL a ales să susțină toate proiectele care sunt în interesul bucureștenilor. Dacă USR consideră că în societățile comerciale înființate deja de PMB (și acesta este un lucru la care ne-am opus fără echivoc) nu este nevoie de transparență, este încă o dovadă a ipocriziei lor în abordarea tuturor problemelor din capital. Noi considerăm că este obligatoriu ca acestea să-și desfășoare activitatea pe niște norme clare, transparente și prin publicarea tuturor achizițiilor pe care le fac, și de aceea grupul consilierilor PNL a depus amendamente pentru a introduce normele legate de transparența instituțională a activității acesto companii. USR nu a susținut niciunul dintre proiectele depuse de PNL pentru transparentizarea și debirocratizarea primăriei.

Citește și: Ordonanța de Urgență pe care o pregătește Guvernul Tudose! Premierul anunță că va REZOLVA „singura problemă reală”

4. Faptul că un teren din sectorul 4 se transformă în parc este un lucru extraordinar, legal și oportun chiar dacă, după explicații extrem de clare, USR consideră că cetățenii nu au dreptul de a avea un parc nou.

5. Faptul că prin votul lor împotrivă la proiectul legat de preluarea terenurilor care constituiau baza REBU, din strada Berzei, au dorit ca un teren extrem de valoros să rămână fără proprietar în loc să intre în patrimoniul Bucurestiului, ne face să ne întrebăm care sunt adevăratele interese din spatele acestui vot?

6. Procedura concesiunii este una legală, iar proiectul de hotărâre ce facea referire la concesionarea a 94 de metrii pătrați era perfect legal și oportun.

Citește și: Lovitură pentru mii de pensionari! Din ce motiv STATUL le cere banii înapoi

7. Legat de ultimul punct si pentru a va arata ca totul este de fapt doar pentru imagine, prezentam si voturile consilierilor USR privind procedura de atribuire a terenurilor prin concesiune in baza căreia s-a votat ieri. Mai mult va prezentam voturile aceluiași grup USR pentru o concesiune in baza aceleiași proceduri pentru un teren mult mai valoros situat in zona B-dul. Kiseleff.”, se arată în postare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.