Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere MAI sa verifice un prefect: Colac peste pupaza candideaza din partea PSD

pnl

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Alina Gorghiu a cerut, luni, ministrului Administraţiei şi Internelor, Petre Tobă, să înceapă o verificare a prefectului judeţului Botoşani, Costică Macaleţi, pe motiv că acesta se implică în acţiuni politice.

Gorghiu a declarat, într-o conferinţă de presă, că este dezamăgită de modul în care Guvernul Cioloş a făcut 'depesedizarea' administraţiei.

'Am vorbit despre nevoia de depesedizare a administraţiei. Vă spun astăzi că sunt extrem de dezamăgită şi cer domnului ministru Tobă să facă o verificare în teren a prefectului de la dumneavoastră din judeţ, pentru că în discuţii cu cetăţenii care nicio legătura cu politica din judeţ, mi s-a spus că participă la nenumărate activităţi ale PSD, că face discuţii politice cu primari încercând să îi atragă în PSD, a fost unui dintre cei care a încurajat traseismul politic prin Ordonanţa 55 şi, colac peste pupăză, înţeleg că mai şi candidează din partea PSD la alegerile locale. Nu poţi să pretinzi că eşti înalt funcţionar public, când tu eşti cu normă întreagă la PSD la sediu', a afirmat Gorghiu.

Ea a subliniat că, dacă verificările ministrului Tobă se vor confirma, va solicita schimbarea de urgenţă a prefectului de Botoşani.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.