Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dezminte exodul din organizatia de Gorj

PNL

In ultimele zile au aparut in presa mai multe informatii privind pierderea unor organizatii intregi din filiala judeteana a PNL. Acestea s-ar fi indreptat catre ALDE, dupa ce un fost lider liberal din judet, Dian Popescu, a trecut la formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu.

PNL Gorj sustine ca informatia este falsa:

"Nici un membru al organizației PNL Turceni nu și-a manifestat intenția de a părăsi formațiunea. Informațiile vehiculate în presă cum că o sută de persoane au părăsit PNL sunt intoxicări ieftine, aruncate pe piață de persoane radiate din partid cu mult timp în urmă și publicate de jurnaliști care își mint cititorii și prin asta demonstrează că nu îi respectă.

Deși copreședintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a oferit ieri ziarului respectiv clarificările necesare, astăzi, respectivul cotidian a publicat aceleași informații false, menite să afecteze imaginea Partidului Național Liberal.

Informațiile conform cărora organizațiile PNL din Mătăsari și Dragotești ar fi trecut la alt partid politic sunt, de asemenea, mincinoase.

Partidul Național Liberal are în comuna Mătăsari 7 consilieri locali, iar în comuna Dragotești 6 consilieri locali. Din cele două organizații au demisionat, ieri, patru persoane, dintre care doi consilieri de la Mătăsari și unul de la Dragotești, aleși locali care, odată cu demisiile din PNL, își pierd automat calitatea de consilieri, ei fiind înlocuiți cu următorii supleanți. Plecarea a patru membri ai PNL nu reprezintă plecarea organizațiilor.

Domnul Dian Popescu, cel care vehiculează în spațiul public aceste minciuni, trebuie să demonstreze că poate să obțină la alegerile locale măcar atâtea voturi câte persoane spune că a luat de la PNL", au transmis liberalii intr-un comunicat de presa.

Iata informatiile prezentate anterior pe aceasta tema:

O filială întreagă a PNL a demisionat: Cu cine s-au înțeles foștii liberali

Sute de demisii în PNL după declarația ”distonocalm” a lui Tudor Barbu: O deputată pleacă și ea

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.