Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL e RUPT în două: Care e MIZA CEA MARE între liberali

PNL

Liberalii sunt puși în fața unei mari dileme: să numească un premier înainte de alegeri sau după! PNL e rupt în două din acest motiv. Unii ar vrea să meargă înaintea electoratului cu numele unui premier, alții ar vrea să mizeze doar pe un program de guvernare și de reformă a Parlamentului. Asta a recunoscut Alina Gorghiu, care a anunțat că decizia va fi luată la mijlocul lunii octombrie. Șefa liberalilor a dat și un posibil nume de premier. Dintre toți liberalii de valoare, ea l-a ales pe Dacian Cioloș, premierul care nu e membru de partid.

”Sunt două curente de opinie în PNL. Unii spun că e necesar să venim în fața opiniei publice cu un nume de premier, iar eu mă număr printre ei. Haideți să facem un joc. De exemplu: propunerea Dacian Cioloș din partea PNL, propunerea Liviu Dragnea din partea PSD. Depinde foarte mult dacă cel pe care îl propunem premier aduce ceva puncte partidului, sau rămâne doar cu capitalul său de imagine.

Citește și: EXCLUSIV Antena 3 se află în negocieri pentru vânzare

Al doilea curent merge pe ideea: sunt alegeri, discutăm despre reforma Parlamentului, despre programul parlamentarilor, cât trebuie să muncească, fără vot secret și altele și să punem apoi, după alegeri, accent pe formarea guvernului. După jumătatea lunii octombrie vom anunța.

Dacă Dacian Cioloș ar intra în PNL acum, nu l-am mai aprecia, pentru că și-ar încălca cuvântul dat când a spus că nu va intra într-un partid înainte de alegeri. Eu nu vreau să intre în PNL, eu vreau ca după alegeri să se poată regăsi într-o formulă ulterioară de guvernare. Nu exclud niciun scenariu. Ar fi mult mai simplu pentru PNL dacă l-ar avea pe Dacian Cioloș ca membru.”, a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

Citește și: Noua tehnologie prin care citești cărțile fără să le deschizi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.