Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, FCSB-ul clasei politice?

Se pare că m-am înșelat când am crezut că urmează o vară caniculară doar din punct de vedere meteo, pentru că politic totul va fi mort. Există un partid care vrea morțiș să facă valuri și reușește. Numele lui e PNL.

Numai că liberalii nu reușesc, momentan, decât să șocheze prin gesturile politice pe care le fac. Să le luăm un pic la puricat:

- Avocatul Gheorghe Piperea anunță că a fost contactat de liderii liberali pentru a i se propune șefia PNL București. Omul își întreabă fanii de pe Facebook ce să facă. Anunță că nu are nicio condiție. După care iese și spune că refuză propunerea, pe motiv că nu i s-au acceptat condițiile.

Din același scenariu face parte și anunțul că inclusiv Moise Guran ar fi fost ofertat să vină în PNL. Care este asemănarea cu FCSB-ul lui nea Gigi Becali? Simplu, și Becali anunță în fiecare an transferuri răsunătoare, dar nimic nu se realizează.

- Anunțul anului, un adevărat șoc, este cel al unei posibile fuziuni cu UNPR. Veste care a luat prin surprindere pe toată lumea și care șochează mai mult ca orice. UNPR, acest inexistent partid politic (toată lumea știe că e doar un grup de personaje obscure și care nu mai știu cum să se ascundă de justiție) ar urma să fie înglobat într-un PNL care pune atât de mare preț pe ideea de integritate, pe un faimos decalog al integrității. Păi, dacă e să ne luăm după decalog, niciun membru UNPR nu are cum să intre în PNL.

Asemănarea cu Gigi Becali și FCSB? Simplă: și Becali anunța fel de fel de fuziuni, de preluări de echipe și de noi sateliți, iar echipa sa tocmai de la ăștia lua bătaie.

Și similitudini tot mai avem. Ofertarea lui Cioloș. Lipsa reacției din partea PNL în ceea ce privește hotărârile fără precedent luate de Parlament: pensiile speciale pentru primari, dezincriminarea conflictului de interese pentru angajările de rude de către parlamentari, interdicția dată guvernului de a emite ordonanțe de urgență pe perioada vacanței parlamentare.

Cum ar veni, țara o arde în cel mai dur meci din ultimii ani, iar PNL stă prin amicale cu echipe de mâna a doua. Iar asta vine după o lovitură fără precedent primită de ultimul partid istoric de la alegători, prin rezultatele alegerilor din 5 iunie.

Se știe la ce a dus haosul creat de Becali la echipa de fotbal. Din Steaua a mai rămas doar numele de FCSB, echipa nu mai are suporteri, nici rezultate foarte mari la fotbal, iar perspectiva insolvenței e tot mai des adusă în discuție.

Ar fi foarte trist ca și soarta PNL să fie tot în genul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.