Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl acuză pe premierul Ponta de minciună

sigla noua pnl

Propunerile populiste la care se raportează premierul Victor Ponta în contextul crizei creditelor în franci elveţieni au venit de la PSD  spune prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul. Ea precizează că soluţiile ridicate de liberali sunt "mai mult decât de bun simţ".

Premierul Victor Ponta a declarat luni că PNL are o atitudine demagogică de extremă stânga faţă de criza creditelor în franci elveţieni.
"Uitaţi-vă cum a reacţionat înfumuratul premier Victor Ponta, în comparaţie cu premierul polonez. Premierul Ponta atacă mincinos Partidul Naţional Liberal. Spre deosebire de Victor Ponta, Ewa Kopacz, premierul Poloniei, a dovedit pragmatism şi a venit cu soluţii. O citez din memorie, dânsa a spus aşa: sunt de partea cetăţenilor cu credite în franci elveţieni, nu a băncilor. Şi ei pregătesc conversia în zloţi", a declarat, la RFI, Andreea Paul.
"Din păcate, politizarea problemei financiare, neasumarea culpei nici de către BNR, nici de către bănci, nici de către Guvern, pentru situaţia în care au căzut capcană zeci de mii de familii de români, cu copii, care riscă să rămână în stradă, care riscă să lase cheia casei pe tejgheaua băncii, să pice în altă plasă a siguranţei sociale, plătite tot de către toţi ceilalţi contribuabili, nu-şi găseşte alt răspuns din partea premierului Ponta decât o minciună. De fapt, propunerile populiste la care se raportează Ponta au venit exact de la colegii dânsului din Partidul Social Democrat. Din partea PNL, cred că soluţiile ridicate sunt mai mult decât de bun simţ, ţin de raţiunea economică şi mai ţin de un lucru, de spunerea adevărului", afirmă prim-vicepreşedintele PNL.
Premierul Victor Ponta a declarat luni că PNL are o atitudine demagogică de extremă stânga faţă de criza creditelor în franci elveţieni: "Contest modul în care PNL are o atitudine demagogică de extremă stânga. Noi suntem un partid de centru stânga. PNL are nişte atitudini de extremă stângă, ceva la stilul să dea Guvernul Ordonanţă şi să dăm banii oamenilor de la buget. Asta propune PNL. Cred că e o soluţie demagogică, neserioasă, pe care nici măcar oamenii care au nevoie de ajutor nu o cred, ştiu foarte bine că e doar o minciună".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.