Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl compară pe Dacian Cioloș cu Mihai Viteazul și Ștefan cel Mare

Mihai Viteazul

Premierul Dacian Cioloș a fost adoptat cu brațele deschise de liberali, iar unii dintre aceștia au ajuns deja să-l compare cu mari personalități ale istoriei românești.

Citește și: Denise Rifai a comis-o: Ce a făcut vedeta de la Realitatea TV

Citește și: SONDAJ - Doar 5 partide ar intra în Parlament. Cine ar putea forma noul Guvern

Președintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, susține că Dacian Cioloş este persoana care corespunde „perfect" profilului de premier pe care şi-l dorea PNL. ”Venim în faţa dumneavoastră să răspundem la întrebarea de ce Dacian Cioloş? PNL şi-a conturat un model de prim-ministru, iar cel care s-a încadrat perfect în acest model este premierul actual. (...). De ce Cioloş, că nu este ales? Nici Mihai Viteazul nu a fost ales şi a făcut multe pentru ţara aceasta, nici Ștefan cel Mare, şi a făcut la fel de multe. Are atâtea variante de candidaturi de prim ministru PSD-ul că, în momentul de faţă, nu vine cu nici una, ca să nu se supere între ei", a spus Nicolae Giugea.

Giugea, a mai arătat că Oltenia este acum una dintre cele mai sărace regiuni din România şi din cauză că nu a avut o autostradă. „Investiţiile străine directe, atrase în regiunea Bucureşti-Ilfov, reprezintă cam 60% din total, regiunea Oltenia – 3,5%, mai jos de noi nu există nimeni. Cioloş este primul care a intervenit şi a făcut un act pentru deblocarea economică a Olteniei: autostrada Piteşti – Craiova. Acolo unde se termină autostrada, se opresc investitorii", a spus Giugea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.