Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl REFUZĂ pe Augustin Zegrean pentru parlamentare

zegrean

Partidul Național Liberal îl refuză pe Augustin Zegrean pentru parlamentare, relatează Antena3. Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, şi-a manifestat intenţia de a candida pentru o funcţie de senator din partea PNL Bistriţa-Năsăud, filială din rândurile căreia a făcut parte până în anul 2007.

În comisia de unificare s-a discutat, astăzi, despre posibilitatea ca Zegrean să fie pe listele PNL, dar s-a considerat că acesta nu are cum să candideze din partea PNL din moment ce nu este membru.

Preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, a declarat sâmbătă, că Augustin Zegrean a trimis o scrisoare în care îşi manifesta intenţia de a candida în această iarnă pentru o funcţie de senator din partea organizaţiei bistriţene, dar că nu a semnat şi o adeziune la partid.

"Vineri şi-a depus intenţia, scrisoarea. Nu a semnat adeziune la PNL, asta e interesant. Nu a semnat încă adeziunea. Trebuie să verific, a fost suspendat în perioada asta (cât a fost judecător la Curtea Constituţională - n.r.) şi devine membru direct... trebuie să verific. Intenţia şi-a depus-o, dar adeziune nu a semnat. O să am o discuţie cu dânsul", a spus Sighiartău.

De asemenea, intenția lui Augustin Zegrean de a candida din partea PNL pentru o funcție de senator a stârnit controverse în rândul membrilor liberali.

Amintim că în timp ce co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a susținut că Augustin Zegrean este bine venit în partid și că este o resursă care ar face față unei activități parlamentare, șeful Grupului PNL de la Camera Deputaților, deputatul Eugen Nicolaescu a exclus categoric o prezență a fostului șef al CCR pe listele PNL pentru parlamentarele din 11 decembrie a.c.

Alina Gorghiu, co-președinte PNL: 'orice om cu expertiză este binevenit în partid'... 'În opinia mea, este o resursă care ar face faţă unei activităţi parlamentare pe care eu mi-o doresc eficientă, în viitorul mandat. Nu pot să decid ce va spune filiala (Bistriţa-Năsăud, n.r,), dar n-o văd deloc ca o candidatură neinspirată', a spus Alina Gorghiu.

Eugen Nicolaescu, șeful Grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaților: ”Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL, eu vă garantez acest lucru, nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul”, a declarat Eugen Nicolaescu, liderul deputaților PNL. ”Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN... Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce”, a mai spus Nicolaescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.