Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL începe ofensiva în ţară

sigla noua pnl

PSD a înregimentat mulţi aleşi locali în baza celebrei ordonanţe a traseiştilor, dar rezultatul alegerilor prezidenţiale dă peste cap planurile în multe consilii locale şi judeţene. Aleşii locali sunt conştienţi că viitorul, inclusiv în domeniul guvernării, aparţine Dreptei, lucru care începe să se vadă în teritoriu. Actorii principali în perioada următoare ar putea fi consilierii deveniţi independeţi în baza OUG 55/2014.

Prima mişcare importantă s-a petrecut în Consiliul Local al Oraşului Dolhasca, din judeţul Suceava. Consilierii PNL au reuşit să-l schimbe pe viceprimarul PSD, cu ajutorul consilierilor independenţi. Situaţia din urbea suceveană are şi unele nuanţe neplăcute pentru liberali, pentru că PDL a avut propriul candidat pentru funcţia de viceprimar.

Schimbări de majorităţi se anunţă şi într-un alt colţ de ţară, tot pe baza consilierilor independeţi. La Timişoara, PNL ar urma să-l "mazilească" pe viceprimarul PSD, Traian Stoia", pentru a-l înlocui cu un membru al defunctului PDL. În Consiliul Judeţean Timiş, cei cinci independeţi ar putea contribui la schimbarea ambilor vicepreşedinţi PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.