Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Militarii români, un simbol al curajului

pnl

Partidul Naţional Liberal (PNL) şi-a exprimat, marţi, cu ocazia Zilei Armatei Române, preţuirea pentru militarii români, pe care îi consideră un simbol absolut al curajului şi demnităţii naţionale. 

Într-un comunicat transmis AGERPRES, liberalii arată, cu referire la momentele istorice de la 25 octombrie 1944, că mii de soldaţi şi ofiţeri au scris multe pagini din istoria ţării, iar gândul lor se îndreaptă şi spre cei care în prezent servesc sub drapelul tricolor.

ALERTĂ - Percheziții de AMPLOARE ale procurorilor DIICOT


"În aceste momente cinstim, totodată, cu preţuire şi respect, memoria eroilor căzuţi la datorie în teatrele de operaţii, precum şi a militarilor răniţi în misiunile internaţionale şi suntem alături de familiile acestora. Astăzi, Armata României înseamnă curaj, determinare, devotament, patriotism şi profesionalism, valori de care societatea are nevoie şi pe care le apreciază la cel mai înalt nivel", afirmă liberalii.

Iohannis, mesaj pentru Regele Mihai I: Veți fi mereu un simbol pentru români


PNL spune că a fost alături de Armata Română în cele mai importante momente ale istoriei naţionale şi evocă două dintre acestea - cucerirea independenţei de stat şi realizarea Marii Uniri. 

"Partidul Naţional Liberal îşi exprimă în continuare susţinerea şi aprecierea faţă de Armata Română, precum şi faţă de toţi cei care îşi desfăşoară activitatea sub drapelul naţional, reafirmând statutul său de partener necondiţionat al instituţiei militare şi de apărător al prestigiului militarului român în societate. La ceas de sărbătoare, mulţumim militarilor români pentru tot ceea ce au făcut şi fac pentru apărarea libertăţii fiecăruia dintre noi şi pentru devotamentul cu care sprijină efortul României de a îndeplini rolul său de furnizor de securitate în această zonă a Europei, dar şi în lume", se precizează în comunicatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.