Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Nu există o majoritate parlamentară în favoarea unei moţiuni de cenzură

plen

PNL nu a reuşit să contureze deocamdată o majoritate parlamentară pentru sprijinirea unei moţiuni de cenzură, declară vicepreşedintele liberal, Sulfina Barbu. Ea precizează că se negociază "om cu om" în Parlament şi că Opoziţia nu vrea să încurajeze traseismul politic.

Sulfina Barbu recunoaşte că la ora aceasta PNL nu ar avea suficiente voturi pentru a trece o moţiune de cenzură: "Dacă discutăm pentru ziua de astăzi, o majoritate parlamentară nu s-a conturat în favoarea sprijinirii unei moţiuni de cenzură, dar noi nu mergem să discutăm cu formaţiuni politice, pentru a încuraja în continuare traseismul politic, ci discutăm individual cu parlamentari şi mergem să discutăm pe baza proiectului de program de guvernare şi a propunerilor noastre, nu folosim bani publici, nu încurajăm traseismul politic. Dacă aceste argumente nu vor fi suficiente, înseamnă că nu va fi o majoritate parlamentară în favoarea unei moţiuni de cenzură, dar datoria noastră este ca şi partid de Opoziţie să depunem o moţiune de cenzură şi să vedem care este numărul de parlamentari, care susţin o astfel de moţiune de cenzură".

Întrebată la RFI de ce merg atât de greu negocierile din Parlament, Sulfina Barbu a răspuns: "Negocierile sunt om cu om în Parlament şi de partea cealaltă avem o majoritate care sprijină Guvernul şi care are la dispoziţie resurse guvernamentale, folosind bani publici pentru a ţine această majoritate parlamentară de partea lor. Domnul Dragnea nici astăzi nu afişează pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale unde merg banii publici prin ordin de ministru, totul este pe metode netransparente, aşa cum s-a întâmplat şi în alegerile din 2012 şi în cele din 2014".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.