Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, reacție la procedura referendumului: Cum ar putea arăta întrebarea pe buletinul de vot

pnl.ro
pnl sigla

Fost ministru al Justiției și deputat PNL, Cătălin Predoiu, a reacționat după ce Klaus Iohannis a declanşat procedura pentru organizarea referendumului privind justiţia şi a transmis Parlamentului o scrisoare pe această temă.

„Poziția Partidului Național Liberal a fost deja exprimată de președintele interimar Raluca Turcan, în sensul de sprijin al președintelui pentru desfășurarea acestui referendum.”, a spus Cătălin Predoiu la Antena3.

Chestionat, cum ar putea să sune o întrebare pe buletinul de vot, având în vedere că temele sunt continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice,Cătălin Predoiu a răspuns:

„Modul în care va arăta întrebarea rămâne la latitudinea președintelui. Ceea ce înțelegem din această scrisoare, destul de limpede, este că va viza: justiția, anticorupția, integritatea funcției publice. În mod concret cum va arăta întrebarea, este greu de spus, dar în același timp este dreptul președintelui de a stabili cum va arăta întrebarea. În ceea ce privește tema, da, eu cred că justiția, integritatea în funcțiile publice este o temă de interes național”, a continuat Cătălin Predoiu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.