Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, reacţie după decizia ÎCCJ în cazul lui Iohannis

sigla noua pnl

PNL anunta ca a luat act de decizia Înaltei Curti privind admiterea în principiu a recursului ANI în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis si îsi exprima încrederea ca instanta suprema va judeca corect aceasta speta.

''Am luat act de decizia Înaltei Curti de Casatie si Justitie privind admiterea în principiu a recursului ANI în dosarul de incompatibilitate al domnului Klaus Iohannis. Astfel, membrii completului au fixat pentru 14 ianuarie 2015 termenul de judecata pe fond a recursului, cu citarea partilor.Avem încredere deplina în justitie si în faptul ca Înalta Curte de Casatie si Justitie va judeca corect aceasta speta'', se arata într-un comunicat al Departamentului de Comunicare al PNL.
Înalta Curte a admis marti în principiu judecarea recursului declarat de ANI în dosarul în care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost reclamat pentru incompatibilitate.
Judecarea pe fond a dosarului va începe pe 14 ianuarie.
'Admite în principiu recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate împotriva Sentintei nr.235 din 25 septembrie 2013 a Curtii de Apel Alba Iulia - Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal. Fixeaza termen de judecata pe fond a recursului la 14 ianuarie 2015 - Completul de judecata nr.2. Cu citarea partilor', se arata în decizia instantei.
Dosarul lui Iohannis a ajuns la instanta suprema dupa ce pe 25 septembrie 2013 Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI prin care s-a constatat ca acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.