Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, reactie la acuzatiile lui Dragnea: Hotul striga hotii! Isi apara pielea

dragnea orban www.stiridb.ro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat PNL, UNPR si ALDE ca au votat IMPOTRIVA cererilor de arestare si retinere formulate de DNA in cazul Udrea. Acesta sustine ca ar exista o intelegere intre acestia, o actiune bine organizata de vechiul PDL si de cei din Comisia Juridica pe care Udrea i-ar fi amenintat.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor si al PNL, Ludovic Orban da o replica dura presedintelui PSD Liviu Dragnea. Acesta il acuza de minciuna si sustine ca nu PNL a votat impotriva retinerii si arestarii Elenei Udrea, ci PSD.

Citeste si: Liviu Dragnea aruncă BOMBA în Coaliție: PDL, UNPR și ALDE au apărat-o pe Udrea

"Dragnea minte cu nerusinarea. Exact cum a mintit in dimineata zilei in care s-au votat cele trei cereri, anuntand ca deputatii PSD vor vota la vedere in favoarea cererilor. Filmarile care au fost facute de televiziuni arata cu precizie faptul ca majoritate zdrobitoarea a deputatilor PSD au votat secret, si-au ascuns de camerele de filmat bilele. (...)

Hotul striga hotii, asta e stratagema pe care o foloseste Dragnea. Eu cunosc foarte bine care sunt parerile deputatilor PSD. Ei de fapt nu voteaza aceste cereri formulate de justitie, ei voteaza ca sa isi apere pielea. Obstructionarea justiei a devenit o politica a PSD", a spus Ludovic Orban pentru STIRIPESURSE.RO.

Prezent la dezbaterile din Comisia Juridica in cazul Udrea, Ludovic Orban neaga faptul ca aceasta ar fi formulat amenintari in Comisie.

"Evident ca nu a facut astfel de presiuni si de amenintari. Domnul Dragnea nu are de unde sa stie ce s-a intamplat in Comisia Juridica, dar acum domnul Dragnea isi apara pielea si incearca sa scape basma curata dupa ce in mod evident majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor PSD au votat impotriva solicitarilor formulate de justitie", a mai spus Orban.

Citeste si: Gorghiu, acuzatii grave: Votul in cazul Udrea, o intelegere Ponta - Udrea - Basescu - Oprea

Liderul PNL a explicat ca liberalii au votat PENTRU retinerea si arestarea Elenei Udrea, un vot dat la vedere. El a mentionat totusi ca ar putea fi doi, trei, patru deputati PNL care sa nu fi respectat decizia partidului si care au optat sa o salveze pe Udrea.

"De la alegerea presedintelui Klaus Iohannis PNL a votat constant la vedere in favoarea solicitarilor de urmarire penala, de retinere si de arestare preventiva. Am votat chiar in cazul parlamentarilor liberali cand a fost cazul, iar solicitarile au fost aprobate", a precizat Ludovic Orban.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a facut la randul sau acuzatii similare celor formulate de Liviu Dragnea. Intr-o conferinta de presa sustinuta joi, ea a acuzat o intelegere Ponta, PSD, Udrea, Basescu si Oprea pentru salvarea Elenei Udrea de arest.

sursa foto: www.stiridb.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.