Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL riscă să se trezească cu portăreii la uşă din cauza fostului PDL

PNL are de gestionat, în ultimele zile, o sumedenie de încurcături generate de zestrea PDL, începând de la problemele cu legea ale liderilor fostului partid al lui Traian Băsescu, până la datoriile lăsate în urmă de democrat-liberali.

În timp ce la Piteşti se discută despre maniera în care partidul trebuie să se raporteze la membrii suspectaţi de comiterea unor infracţiuni, PNL riscă să se trezească cu portăreii la uşă din cauza datoriilor acumulate înainte de fuziune de filiale PDL.

Surse din PNL au declarat că liberalii sunt iritaţi de faptul că partenerii lor nu îşi plătesc datoriile mai vechi, dar şi fiindcă PDL-iştii nu îşi plătesc la timp nici măcar cotizaţiile curente.

Un document intrat în exclusivitate în posesia stiripesurse.ro arată că filiala din Vrancea a PDL a acumulat datorii în valoare de aproximativ 37 mii RON pentru chirie faţă de CEC, proprietarul spaţiului în care PDL-iştii au funcţionat mai mulţi ani. Acestei sume i se adaugă şi datoriile înregistrate de PDL Vrancea faţă de Romtelecom; Electrica etc, până la un total al datoriilor de aproximativ 150 mii RON.

În timp ce Costică Neaţa, fostul şef al PDL Vrancea, se laudă cu susţinere de la centru, de la Marian Zlotea şi Gheorghe Flutur, la partid PNL Vrancea plouă cu somaţii demarate de creditori sau de firme de recuperări creanţe.

content-image

Asta este situația în Vrancea... pentru că în alte locuri vechii liberali au probleme mari cu plata chiriilor la sedii sau în alte locuri chiar au fost executați silit.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.