Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL s-a decis: Nu votează legea lui Liviu Dragnea

alina gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că proiectul legii defăimării trebuie respins, arătând că liberalii vor vota împotriva iniţiativei preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Toţi colegii din plenul BPN nu numai că au desfiinţat-o, dar au şi stabilit strategia pentru plenul de miercuri. Înţeleg că domnul Dragnea, astăzi, dă înapoi, deşi trei zile a ţinut stindardul defăimării sus. Nu ştiu ce vor face PSD, UNPR, ALDE, cei care au susţinut această lege. Ştiu ce va face PNL miercuri şi anume vom milita pentru respingerea acestei legi în această formă", a afirmat Gorghiu, după şedinţa BPN al PNL. Ea a susţinut că acest proiect are multe hibe, motiv pentru care trebuie respins, iar discuţiile ar trebui să pornească de la o altă iniţiativă pro-toleranţă.

"Am înţeles că dl Dragnea vrea să amendeze această lege. (...) Nu are niciun fel de legătură scoaterea unui articol sau a unei sancţiuni cu legea în ansamblul ei. (...) Până în prezent, s-au descoperit atât de multe hibe la legea pe care noi o intitulăm legea defăimării, încât acest proiect trebuie respins şi trebuie rediscutată o altă iniţiativă care într-adevăr să fie una pro-toleranţă şi nu una pro-defăimare", a adăugat liderul PNL, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.