Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL solicită revizuirea numirii lui Noapteș ca director la ADP

PNL

Filiala PNL sector 1 îi cere primarului Dan Tudorache să revizuiască numirea lui Alexandru Noapteş în funcţia de director adjunct la Administraţia Domeniului Public sector 1.

"Filiala PNL sector 1 condamnă acest început de resurecţie a reţelei dinozaurilor care au parazitat banul public şi companiile de stat şi cerem cu fermitate primarului Tudorache revizuirea acestei numiri şi scoaterea la concurs, în mod transparent, a tuturor posturilor, de conducere sau nu, din cadrul Primăriei sectorului 1", se arată într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES şi semnat de preşedintele filialei, Mihai Voicu.

Vasile Blaga a EXPLODAT: atac FĂRĂ PRECEDENT la Cioloș și miniștrii tehnocrați


El a precizat că filiala PNL sector 1 a luat act, prin consilierii săi locali, "de dorinţa de schimbare pe care o vădeşte primarul proaspăt ales, Dan Tudorache, mai ales în ceea ce priveşte aparatul executiv al Primăriei sectorului 1". 

"Ultima achiziţie a noii administraţii este celebrul domn Alexandru Noapteş, pentru iniţiaţi Andi, fost director general al CFR Călători. În această calitate, domnul Noapteş a fost deosebit de atent cu sine, îngrijindu-se ca averea sa să crească considerabil, supraveghind totodată, cu la fel de multă atenţie, drumul către prăpastie al CFR Călători SA. De altfel, Agenţia Naţională de Integritate a descoperit în conturile personale ale acestui domn suma de 1,4 milioane euro care nu putea fi justificată, ÎCCJ dispunând în urma unui proces confiscarea ei", se menţionează în comunicat.

Imagini ȘOCANTE: Un suporter român, bătut în timpul meciului West Ham - Astra / VIDEO


Mihai Voicu susţine că "gestul primarului Dan Tudorache este pentru organizaţia PNL sector 1 unul de neînţeles". 

"Cu alte cuvinte, ce să înţeleagă contribuabilii din gestul domnului Tudorache? Că domnul Noapteş are o expertiză infailibilă de la mersul trenurilor şi până la fotosinteză? Că acest post nu putea fi accesat de un tânăr sau de o altă persoană în al cărei trecut să nu figureze dezmăţul pe bani publici? În acest caz, cu toată consideraţia pe care o avem faţă de domnul primar Tudorache, îi atragem respectuos atenţia că pepiniera nu s-a oprit la domnul Noapteş. La o adică, şi domnul Necolaiciuc este liber. Eventual, domnul Ponta, care îşi face de treabă pe reţelele de socializare", a adăugat Voicu, în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.