Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Vaslui și-a stabilit candidații la primăriile orașelor

PNL

Conducerea PNL Vaslui a prezentat, joi, în cadrul unei conferinte de presa, propunerile privind candidatii pentru primariile din mediul urban precum si cei pentru Consiliul Judetean, cu care se va prezenta în fata liderilor de la centru ai partidului, în cadrul sedintei Biroului Politic National, saptamâna viitoare. Senatorul PNL Dan Marian a anuntat ca, de asemenea, va fi facuta o propunere cu privire la existenta unui singur presedinte al organizatiei judetene.

'Prima pozitie pe lista de consilieri judeteni a PNL - pentru ca, din pacate, nu mai avem uninominale - este deputatul Florin Ciurariu. În misiunea domniei sale de a câstiga aceasta functie, va fi sprijinit, ajutat si secondat de Corneliu Bichinet. Ne vom bate sa obtinem functiile de presedinte si vicepresedinte. Vom face tot ce ne sta în puteri pentru ca cetatenii judetului Vaslui sa ne acorde încrederea, pentru a avea o conducere liberala la CJ Vaslui. Pentru o mai buna eficientizare a activitatii partidului, vom propune numirea unui presedinte unic la nivelul PNL Vaslui, în persoana mea', a declarat senatorul PNL Dan Marian.

Acesta a anuntat ca Marius Arcaleanu va fi candidatul partidului pentru functia de primar al municipiului Vaslui, în timp ce la Bârlad va candida avocatul Dumitru Boros, cu toate ca, initial, conducerea PNL Bârlad l-a prezentat drept candidat pe Dionisie Lefter, anuntat ulterior candidat al PMP la aceeasi functie.

'Nu vreau sa discut despre aceasta situatie, candidatul nostru este Dumitru Boros. Este cel mai bine plasat în sondaje si singurul capabil sa-l bata pe candidatul PSD', a declarat Dan Marian.

Fost liberal, Dumitru Boros a depus o adeziune la PNL dupa ce o perioada a fost membru ALDE, iar apoi s-a declarat independent.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.