Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, victorie în Camera Deputaților: Ce se va întâmpla cu sistemul de vot electronic

vot electronic

Votul electronic va fi reintrodus în şedinţele Camerei Deputaţilor; în plenul de marţi vor avea loc opt sesiuni de vot electronic pentru acomodarea noilor deputaţi şi pentru test, a anunţat, luni, secretarul Camerei Ioana Bran, potrivit Agerpres

"Mâine (marţi - n.r.) în cadrul plenului Camerei se vor desfăşura 8 sesiuni de vot electronic pentru acomodare şi test şi votul final va fi electronic", a precizat Bran, după Biroul permanent al forului legislativ.

Înfrângere pentru DNA: Un politician controversat, victorie în instanță


Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat un memorandum intern al secretarului general. Potrivit memorandumului, vor fi informaţi prin sms toţi deputaţii cu privire la obligativitatea folosirii cardului de vot pe durata şedinţei de vot final a Camerei din data de 14 februarie. Salariaţii Secretariatului General al Camerei vor asigura permanent asistenţă de specialitate pe durata desfăşurării şedinţei de vot electronic. Pe durata celor opt sesiuni de vot de acomodare şi pe durata votului final se va utiliza un interval de 15 secunde pentru perioada alocată exprimării votului electronic, se mai arată memorandum. 

Sistemul de vot electronic nu mai funcţiona de anul trecut.

Amintim că, săptămâna trecută, viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, Florin Roman, anunța că liberalii vor sesiza Curtea de Conturi în cazul în care nu se va pune în funcțiune sistemul de vot electronic la Camera Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.