Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL vrea să-l doboare pe Ponta, dar nu are sprijinul UDMR! De ce sunt nemulțumiți cei din Uniune

UDMR nu a fost consultata de PNL inaintea anuntarii datei si temei motiunii de cenzura, declara la RFI deputatul Marton Arpad. Viceliderul grupului UDMR din Camera se arata surprins ca documentul va fi depus pe 5 iunie si ca va fi pe tema votului prin corespondenta. El crede ca va fi o motiune "de fatada".

Motiunea de cenzura a PNL va fi depusa pe data de 5 iunie. Anuntul a fost facut sambata de co-presedintele formatiunii, Alina Gorghiu, la Consiliul National de la Pitesti. Motiunea va fi pe tema votului prin corespondenta.

Marton Arpad se arata surprins: "Avand in vedere ca acea comisie care depune initiativele legislative privind alegerile, cum se zice Codul Electoral, este condusa de un liberal, care trebuie sa cunoasca situatia din aceasta comisie, ca exista o etapizare a depunerii rapoartelor si a legilor, urmeaza ca saptamana viitoare, martea sa depunem legea alegerilor parlamentare si imediat dupa aceea sa ne apucam de cealalta lege, la care este de fapt o initiativa depusa chiar de catre liberali, privind votul prin corespondenta, sunt cel putin surprinzatoare atat data, cat si tema motiunii de cenzura pentru mine", anunță hotnews.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.