Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au descins la fabrica de textile din Prahova unde angajații erau umiliți

politia romana

O înregistrare video dintr-o fabrică de textile de la Păulești (Prahova) a făcut senzație pe internet. În înregistrare apare managerul fabricii, care înjură și jignește în engleză angajații care și-au cerut banii. Inspectorii ITM s-au deplasat miercuri la fabrică, dar și polițiștii au deschis propria anchetă.

Vezi și: Premierul Mihai Tudose dă ULTIMATUM băncilor: S-a TERMINAT! Nu suntem naivi!

Cetățeanul cipriot Eleftherios Vanellis, cel care jignea angajații fabricii de textile Unique Clothing, are probleme cu poliția după publicarea înregistrării de site-ul Observatorul Prahovean. Polițiștii au fost miercuri la sediul fabricii, iar potrivit unor surse managerul ar putea fi acuzat inclusiv de ultraj.

„Ne-am autosesizat nu doar nu privire la conţinutul filmării, unde sancţiunea pentru adresarea de cuvinte jignitoare ar fi o amendă cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei, ci şi cu privire la săvârşirea unei infracţiuni. Tot Observatorul Prahovean a publicat un articol în legătură profilul de Facebook al persoanei respective, unde apar nişte semne naziste, o infracţiune care ţine tot de competenţa noastră. Acolo nu este vorba de amendă, ci de dosar penal”, declara ieri Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Prahova.

Vezi și: Jandarmeria Română, clarificări după ARESTAREA unui șef de stat major

Amenda de până la 1.000 de lei pentru jignirile adresate angajaţilor Unique Clothing nu a putut fi aplicată, având în vedere că Eleftherios Vanellis este în concediu în afara ţării. Totuși, poliștii analizează și varianta încadrării penale a faptelor acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.