Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au verificat peste 190 de mașini din zona aeroporturilor și a aplicat 68 de sancțiuni

click.ro
masina politie

Poliţiştii de la rutieră şi transporturi au verificat miercuri, în două ore, peste 190 de autoturisme din zona mai multor aeroporturi internaţionale şi au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22.000 de lei, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie şi rent-a-car, informează IGPR, potrivit agerpres.ro

Sub coordonarea Direcţiei Rutiere şi a Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat miercuri o acţiune în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, se arată într-un comunicat de presă al IGPR. 

Activitatea a vizat depistarea persoanelor care transportă pasageri fără îndeplinirea prevederilor legale. Poliţiştii au verificat 194 de autoturisme şi au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.085 de lei. 

Dintre abaterile constatate, 62 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi şase pentru încălcări ale prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. 

De asemenea, au fost retrase zece certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege. 

Acţiunile desfăşurate de Poliţia Română pentru creşterea siguranţei transportului public de persoane în zonele adiacente aeroporturilor vor continua şi în perioada următoare, anunţă IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.