Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a găsit o mașină plină cu arme aproape de casa premierului Serbiei

Aleksandar Vucic

Poliţia sârbă a găsit arme într-o maşină parcată în apropierea locuinţei personale a premierului sârb Aleksandar Vucic, relatează agenţia DPA citând ediţia online de sâmbătă a cotidianului Blic.

Printre armele şi muniţiile descoperite se regăsesc un lansator de grenade reactive şi patru grenade de mână. Premierul sârb nu locuieşte în respectiva clădire, o vilă dintr-o suburbie împădurită a capitalei Belgrad, el fiind stabilit la reşedinţa sa oficială.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

Prim-ministrul conservator Aleksandar Vucic conduce de patru ani guvernul de la Belgrad, el fiind reînvestit anul acesta în urma alegerilor legislative anticipate desfăşurate în aprilie. Vucic mai afirmat în trecut că a primit ameninţări din cauza reformelor economice pe care le-a promovat.

În luna martie 2003, un grup de poliţişti asociaţi unei grupări din lumea interlopă l-au asasinat pe premierul pro-occidental Zoran Djindic.

În pofida acţiunilor ferme împotriva crimei organizate ce au urmat acelui asasinat, grupările de acest fel îşi fac în continuare simţită prezenţa. Eficientizarea administraţiei şi combaterea corupţiei şi a crimei organizate sunt printre principalele exigenţe formulate de Uniunea Europeană pentru aderarea Serbiei la blocul comunitar, informează agerpres.ro.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.