Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția i-a prins: Ce au făcut un român și un turc

Inquam Photos / Octav Ganea
miting politie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Călăraşi, împreună cu cei ai Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, au depistat marţi, pe autostrada A2, un bărbat care era dat în urmărire naţională pentru trafic de minori şi proxenetism.

"Acesta a fost interceptat de poliţişti la kilometrul 112 al autostrăzii, într-o staţie de distribuţie carburant, fiind încătuşat şi condus la sediul poliţiei, pentru audieri. Bărbatul, de 29 de ani, din Călăraşi, era condamnat de Tribunalul Călăraşi la 4 ani închisoare", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cel în cauză va fi încarcerat la Penitenciarul Slobozia.

Tot marţi, un cetăţean turc, de 48 de ani, condamnat la trei ani de închisoare pentru spălare de bani, a fost depistat de poliţiştii de imigrări.

El se sustrăgea executării pedepsei, fiind dat în urmărire naţională.

"La data de 21 martie, în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au depistat, pe raza sectorului 6, un bărbat, de 48 de ani, din Turcia, urmărit naţional. Pe numele acestuia, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracţiunii de spălare de bani", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Cetăţeanul străin este membru de familie al unui cetăţean român şi posedă un permis de şedere temporară.

Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul DGPMB pentru aplicarea măsurilor în vederea introducerii acestuia în penitenciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.