Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicianul bătăuş a fost 'EXECUTAT': Decizie radicală a oamenilor lui Călin Popescu Tăriceanu / VIDEO

facebook.com
Romeo Rasdan

Un filmuleţ extrem de violent a cutremurat o ţară întreagă vineri seara. Un politician bătăuş, consilier local al ALDE în Chiajna a fost surprins în timp ce lovea cu bestialitate un tânăr. Romeo Rasdan, reprezentant al ALDE în Chiajna s-a luat la ceartă cu un tânăr şi l-a lovit cu bestialitate cu piciorul. Voia să-l convingă să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament.

Mai multe detalii aici: Gest ANIMALIC al unui politician ALDE: Îl face K.O. pe un tânăr, cu un picior în cap / VIDEO

Conducerea ALDE a luat măsuri radicale.  Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu precizează că nu agreează un asemenea comportament violent și total neadecvat și se delimitează de "gestul brutal al domnului Rasdan", conform unui comunicat remis stiripesurse.ro. Mai mult, anunţă că Rasdan va fi dat afară din partid şi îşi va pierde şi funcţia de consilier local.

CIteşte şi: Invenţia care le va schimba viaţa multor români: Reuşită importantă a specialiştilor

"Referitor la evenimentul în care a fost implicat domnul Romeo Rasdan, consilier local în Chiajna, facem următoarele precizări. Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecințele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent și total neadecvat din partea reprezentanților săi. În consecință, ALDE se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan. Conducerea ALDE a solicitat filialei ALDE Ilfov excluderea din partid a domnului Romeo Rasdan și retragerea sprijinului politic, precum și schimbarea acestuia din calitatea de consilier local", se anunţă în comunicatul ALDE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.