Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii 'au trântit' Operațiunea Mărțișorul. Aspecte JENANTE

martisor

Deși se apropie campania electorală puțin politicieni au bifat cum se cuvinte ziua de 1 Martie, ziua mărțișorului. Au existat momente penibile, jenante în care au fost puse doamnele de aleși.

Un prim caz este cel al lui Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților și președinte executiv al PSD. Toate doamnele din Camera Deputaților au fost anunțate de zilele trecute că azi în prezenta domnului președinte se va serba în Salonul Special (de protocol al președintelui Camerei Deputaților). Numai că azi doamnele au fost îndrumate de consilieri ai președintelui să meargă în salon ”să își ia fiecare mărțișorul”, iar președintele Valeriu Zgonea ”nu ne-a deranjat nici măcar cu o floare sau o vorbă bună”.

Cele mai multe s-au declarat jignite și le-au spus jurnaliștilor că veniseră pregătite, gătite de 1 Martie și chiar voiau să îi facă o surpriză președintelui care a preferat alte activități.

O altă NEfăcută vine din partea liberalilor roșii ai lui Constantin și Tăriceanu

”De la ora 14.00 în fața sediului ALDE, vom împărți mărțișoare doamnelor și domnișoarelor” - se spune într-un comunicat al ALDE.

Pesemne nu prea sunt bani la ALDE de vreme ce se împart doar în fața sediului unde traficul mare e doar de mașini.

UPDATE: Într-un punct de vedere remis redacției STIRIPESURSE.RO, Camera Deputaților precizează că nu s-a pus problema organizării unei astfel de acțiuni pentru angajatele acestei instituții. Fiecare angajat a oferit mărțișoare în nume personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.