Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Giurgiu efectuează cercetări în patru dosare penale de presupusă mită electorală

neramo.ro
banda politie

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, a declarat marţi, pentru Agerpres, că poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări şi au fost deschise dosare penale în trei cazuri de presupusă mită electorală şi într-un caz de distrugere în timpul campaniei electorale.

 

"La capitolul sesizări privind oferirea de mită electorală au fost înregistrate trei cazuri pentru care au fost deschise şi dosare penale şi se fac cercetări. Într-unul dintre cazuri, respectiv în localitatea Călugăreni, o rudă a unui candidat a fost văzut intrând în curtea cuiva cu o pungă neagră în mână şi cel care a făcut sesizarea a presupus că era vorba de oferirea de bunuri în scop electoral, dar omul spune că se ducea cu pantalonii la croitor, oricum dosarul de află în cercetare. Astfel de situaţii au fost înregistrate şi la Valea Dragului şi la Mihăileşti unde persoanele care au făcut sesizări au spus că au văzut persoane care ar intra în curţile oamenilor şi le dau bani ca să voteze un anumit candidat. Şi în aceste cazuri se fac cercetări, iar un al patrulea caz a fost înregistrat la Prundu unde a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere pentru că după ce au rupt afişul au spart şi geamul locuinţei unde acesta era aşezat", a declarat Cristian Şuţă.

 

Totodată, poliţiştii giurgiuveni au constatat şi 18 contravenţii în campania electorală şi au aplicat amenzi în valoare totală de 5.500 de lei. Cele mai multe sesizări se referă la postarea de afişe în alte locuri decât cele prevăzute de lege.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.