Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT: 'Dragnea a fost omul cel mai apropiat DE SISTEM...'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta

Deputatul Victor Ponta a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că Liviu Dragnea a participat la mai multe întâlniri formale şi informale cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, spunând despre preşedintele PSD că a fost "cel mai apropiat om de sistem".

Citeşte şi: Mihai Tudose îşi ‘întăreşte’ echipa. Mutare ŞOC a premierului (presă)

"Domnul Dragnea a participat la multe întâlniri formale şi informale şi cu doamna Kovesi şi cu domnul Coldea. Acum mai recent, când merge la Antena 3 e luptător, după care probabil că-i sună 'Mă iertaţi c-am zis de voi, nu mai zic'. (...) Eu cred, în continuare, că dosarul Referendumul este un dosar politic, deci nu mă orbeşte lupta mea cu domnul Dragnea ca să spun că era ceva serios, acolo chiar cred că era nevinovat. (...) Cel mai apropiat om de sistem din PSD a fost întotdeauna Liviu Dragnea. Şi cel mai protejat. Cerea sprijin ca să fie achitat. Ţineţi minte când a zis Tăriceanu că s-o schimbe pe Kovesi, Dragnea a zis să n-o schimbe. De ce credeţi c-a zis? Că-i era frică", a precizat Ponta, potrivit AGERPRES.

Totodată, fostul premier a afirmat că "PSD nu-l va ataca pe Klaus Iohannis" şi nu-i va crea probleme la alegerile prezidenţiale din 2019.

Citeşte şi: INEDIT - Suspecţi RIDICAŢI de DIICOT direct din sala de judecată. Acuzaţii, implicaţi în dosarul devalizării staţiunii Băii Herculane

"PSD nu-l va ataca pe Klaus Iohannis, nici nu-i va crea nicio problemă în 2019 pentru că Dragnea speră că, în felul ăsta, va fi ajutat cu dosarele. Eu cred că nu, dar mă rog, e speranţa lui. Nu vedeţi că se ocupă de înjurarea mea şi a altora, nu se luptă cu domnul Iohannis, nu se luptă cu nimeni altcineva. Dincolo de politică, guvernarea merge prost şi va merge prost cât timp, în loc să o conducă primul ministru, o conduce Dragnea de la partid. Nu poate să meargă bine o guvernare în care primul ministru nu-şi numeşte oameni, nu are autoritate, nu-şi face programul, e totdeauna altcineva care decide. Şi asta ne va costa pe toţi", a mai spus Victor Ponta. 

El a menţionat că îl deranjează faptul că Liviu Dragnea "aruncă cu noroi în diverşi oameni". 

"Mă deranjează un lucru: nu-mi place faptul că domnul Dragnea, de câte ori îl supără cineva din PSD, începe să arunce, prin diverşi oameni, cu noroi. Ţineţi minte, Grindeanu, acum trei luni era securist, omul sistemului, manipulat, acum înţeleg că e bun, că o să-l votăm, eu îl votez. (...) Nu-mi place să arunce cu mizerii nici în mine, nici în ceilalţi din PSD, în condiţiile în care el e cu musca cea mai mare pe căciulă", a menţionat deputatul.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ tras de Comisia Europeană în cel mai recent raport: 'Guvernul României va reduce transferurile...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.